analytics1-1210x423

Distribuția pe sexe / blog

Tocmai am aflat – fără stupoare întrucât aveam o ușoară bănuială – că majoritatea vizitatorilor site-ului meu, și ai paginii de blog, este constituită din femei.  Mai precis 67% (în ultima lună). Google analytics mi-a spus. Așa că din momentul acesta articolele de pe blog și toate materialele vor fi scrise ca și cum m-aș adresa femeilor. Asta și din rațiuni practice și pragmatice. E mult mai ușor de pildă să scrii: „tu cât de bucuroasă ești atunci când el îți acordă atenție” decât „tu cât de bucuros(ă) – sau bucuros(oasă) – ești atunci când ea/el îți acordă atenție”. E și mai cursiv și mai plăcut.

Mai știu despre voi, cele care îmi vizitați site-ul, că cu o probabilitate de 85% (calculată pe ultimele 4 luni) aveți vârste cuprinse între 25 și 44 de ani, și sunteți mai degrabă interesate, în ordine, de TV, filme, muzică pop; că sunteți mari consumatoare de știri și noutăți dar si de tehnologie.

Rog vizitatorii de gen masculin să nu se simtă excluși sau neglijați și să facă mental translatarea exactă a situației pentru ei înșiși întrucât cumva (magic) știu că sunt capabili. Și empatici.


Credit foto: https://plus.google.com