Desigur, acest „Cine sunt?”, se referă doar la eul meu profesional. Eu sunt mult mai multe lucruri decât ceea ce voi înșira mai jos. Sunt toate la un loc. Și niciunul dintre ele nu mă definește în totalitate.

Sunt psiholog. Am urmat și absolvit o facultate de profil, Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității Ovidius Constanța între anii 2001-2005. Totodată lucrez ca psiholog deja de multă vreme și sunt membru al Colegiului Psihologilor din România, dar și al câtorva alte asociații profesionale de psihologie/psihoterapie.

Sunt și psihoterapeut. Din multele ramuri ale psihologiei am ales să studiez și să practic psihoterapia, așa încât am formare profesională în trei direcții (școli) diferite de psihoterapie (totalizând aproximativ 7 ani și multe mii de ore de formare):

  1. psihoterapie cognitiv-comportamentală, prin intermediul unui masterat, la Universitatea Titu Maiorescu din București;
  2. în psihoterapii scurte, colaborative, orientate pe resurse și soluții, urmând o formare de bază în cadrul Asociației Române de Terapii Scurte și Consultanță Orientată pe Resurse și Soluții (ARTS&CORS);
  3. în psihoterapie și hipnoză ericksoniană, tot formare de bază, însă în cadrul Asociației Române de Hipnoză, Relaxare și Terapie Ericksoniană (ARHTE).

Lucrez deja de niște ani ca psihoterapeut, obținând dreptul de liberă practică în psihoterapie de la Colegiul Psihologilor din România, în anul 2008.

Sunt cadru didactic universitar. Din 2007 lucrez ca psiholog la Centrul de Consiliere și Orientare Profesională din cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Craiova și tot de-atunci predau psihologie în cadrul aceleiași instituții.

Lista  specializărilor, cursurilor, conferințelor și workshop-urilor suplimentare urmate este și ea relativ consistentă, însă nu văd rostul înșirării ei aici.